VAITAI MA LE 2021 LINE-UP!

O le 'au a le Lissone lea e ta'ita'ia e Ronni Sala, ua fa'ailoa mai ai le fa'asologa o ta'avale o le a latou tauivi ma siamupini o le vaitau i vaega e fa.

2021030801

A maeʻa le matagofie o le KZ World Championship i le 2019, 2020 o le a avea ma faʻataʻitaʻiga atoatoa.Mo le vaitau o lumanaʻi, o le 'au e faʻamoemoe e toe faʻaleleia atili ma faʻapipiʻi lana avetaʻavale numera tasi.I le mae'a ai o le tele o fa'amavaega ma suiga, ua toe fa'aauau lana malaga sikoa a Birrell mai KZ.I le tulaga o le soka, ua manumalo o ia i le tulaga muamua ma le lua i le siamupini o le lalolagi i le 2019. O Marion Kramers ma Ricardo ua leva ona ou i ai i le pito i luma o le au, ma ua sauni le siamupini a Dutch Europa e toe fai ana mea sese i le Ipu a le Lalolagi talu ai nei ma faaleleia lona tulaga lua.E tutusa foi le moni o le longI, o le siamupini o le WSK European series.

Faatasi ai ma le taunuu mai o Douglas Lundberg, o le a avea le paga ma se tolu.E tauva i taimi uma i tuuga pito i luga, o se sui fou o le au i tuuga FIA, ma se avetaavale Lunda i isi tuuga.

I le kz2, faʻaopoopo i le Alessio piccini ua uma ona faʻasalalau, o le siamupini Italia paromba ma Thai avetaʻavale thanapongpan ua faʻamaonia e siitia mai tulaga sinia.Mo Tuscany, o se vaitau faigata o loʻo faʻamoemoeina ona o suiga o taʻavale, ae o le a manumalo, ae o le paromba o le a talosagaina e faʻaalia i le vaega o tuuga mataʻutia.

I OK, ua faʻamaonia e Birel Art le laina mulimuli na faʻaalia i le Portimao World Championship ma Cristian Bertuca, ua sauni mo lona uluai vaitau atoa i OK ina ua maeʻa lana amataga i le faaiuga o le 2020, Matheus Morgatto ma le rookie Tymoteusz Kucharczyk ma lanu o Robert Kubica.E le gata i lea, e tolu igoa fou e amata i le Rusia Violentii Nicolay, le Uzbek Ismail Akhmedkhadjaev, ma le avetaavale Polani Max Angelard…

Ole toto ola fou ile OKJ o loʻo faʻaalia ai le au fou o Hanna Hernandez mai Kolomupia, le avetaavale Dutch Keeren Thijs, le Finn Kini Tani ma Brazilian Aurelia Nobels, ma Matteo Spirgel mai Farani faʻamaonia.

O le "Red Army" o loʻo faʻamaonia manino ai foi ana fuafuaga i le 60 Mini e ala i le faʻasalalauina o le vavalalata vavalalata ma Alessandro Manetti, o le uluai tagata faʻasalalau aloaia e oʻo mai i le taimi nei, le Belgian Dries Van Langendonck ...

Mulimuli ane, o le "Richard Mille Young Talent Academy" mataupu o loʻo faʻaalia ai le faʻasalalauga o se avetaʻavale fou na faʻamoemoeina e leʻi leva ona maeʻa le mea sili a Maya Weug,, neo-Ferrari Driver Academy, ua sauni mo le oso i le F4.

O le tusiga na faia i le galulue faatasi maVroom Karting Magazine.


Taimi meli: Mati-08-2021