O LE A LE TAU IAI IINA

O faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻalesoifua maloloina o loʻo faʻaauau pea ona aʻafia ai le faʻatulagaina o Siamupini ma na o le i ai i le 2021 e le o lona uiga o le 2020 ua avea nei ma talafaasolopito.O le faaleaogaina o le Rotax Finals i Portimao-o se taunuuga o le faʻamalosia o tulafono a se malo faʻalotoifale-ua toe faʻafoʻi mai ai se faʻafitauli e ono manaʻomia ona foia i se taimi lata mai.Sei o tatou vaʻai poʻo a faʻafitauli o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupuina e le faʻamaʻi i Karting i le lalolagi atoa, o a luʻitau ma poʻo a avanoa o le tausaga lea faatoa amata e mafai ona faʻapolopolo mo i tatou.

saunia e Fabio Marangon

2021030101

O SE MEA FA'ATAU I TUPE TU'U

O lo'o i ai pea le fa'atauga o se tasi o mea fa'aalu tele o tu'uga ta'avale: pe fe'avea'i loli i luga o ala tetele o Europa, utaina pusa o mea i luga o va'alele, po'o le momoe 15 enisinia i se faletalimalo lata ane i le ala.O le galuega o le faʻatulagaina o femalagaaiga o se tasi lea o mea sili ona auiliili ma manino, ma e masani ona amata i ni nai masina aʻo leʻi faia gaioiga e tatau ona auai le 'au (poʻo le avetaʻavale taʻitoʻatasi).

Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻamaʻi o le covid-19 e tele ma faʻalauteleina tapulaa, lea e masani ona eseese mai lea atunuʻu i lea atunuʻu.O se fa'afitauli lavelave, ma e tatau ona fo'ia i le ala sa'o.“Ae paga lea, o loʻo manino mai o le tele o galuega na faia i masina talu ai na faʻaumatia i lenei faʻaleaogaina, ae matou te malamalama o le tulaga e tulaga ese ma le faʻamoemoeina seia oʻo i le masina talu ai.

na tuʻuina atu ia frames (112, ed.) i le aso aʻo leʻi faʻasalalau le faʻaleaogaina, ona latou toe foʻi mai lea.O le mea moni, o mea tutupu i lenei fua e aofia ai le tele o matafaioi autu, ma o lenei galuega na amata i nai masina talu ai.O le mea moni, e le mafai ona vaʻai atoatoa le atinaʻeina o mea tutupu ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.

A tatou mafaufau e uiga i le CIK FIA World Championship i Pasila, e le mafai ona tatou fesoasoani e fesili atu ua tolopo le mea na tupu mai le 2020 i le 2021. I lenei tulaga, o le faʻavaa ma le tele o mea e tatau ona lafoina i ni nai masina muamua atu.Afai ei ai ni faʻafitauli lata ane i le mea na tupu, o le a sili atu le gau mo kamupani talafeagai ma 'au.

Mafaufau e matua faigata lava ona vaʻai i le lumanaʻi, o a mea e mafai ona manatu e faʻatapulaʻa ai le faʻaleagaina ma le faʻalavelave e mafua mai i le faʻaleaogaina poʻo le tolopoina o le taʻaloga?

E i ai se faiga mo taʻavale afi e pulea ai le tulaga o le lalolagi?I le tasi itu, atonu tatou te le mautonu i le vaʻaia o tuuga afi o se pyramid faʻatasi ai ma le fua muamua i le pito i luga.Ua vaʻaia e le au faʻatulagaina le siamupini o le lalolagi F1 le faʻatupulaia o le numera o tuuga mai le 22 i le 23, faʻaopoopo i ai auala fou ma faʻalautele le faasologa o tuuga i le Po o le Kerisimasi, ina ua uma ona latou i ai (?) E foliga mai e leai se mea na tupu ia Mati ma Tesema. .I le tausaga talu ai, na matou vaʻaia ai le tele o faʻaleaogaina i le tautotogo, ma matou te faʻamoemoe uma e le o le tulaga lena.E mafai lava ona tatou taaalo, ae o loʻo i ai ni suiga faʻapitoa (faʻafetai i le Atua!) E ui i le faaseʻeina o Ausetalia ma (atonu) Saina, o le faamalama o le avanoa mo le tele o atunuu (e aofia ai Italia, lea e tatau ona talimalo i Taaloga Olimipeka lona lua i le ogatotonu o Aperila) e le foliga mai. matua lelei i le taimi nei.

E LE LAVA NA'O LE FAATUATUA

O nisi tagata popoto e faauigaina o le POLYANA mataupu faavae, poʻo le filifili filifilia, manatua ma faʻafesoʻotaʻi itu lelei o le tulaga, ae le amanaiaina itu le lelei poʻo faʻafitauli.Matou te manatu e le o le taʻiala taʻiala lea mo le filifilia pe faʻafefea, o afea ma poʻo fea e tauva ai, ae ona o se faʻafitauli matou te faʻamoemoe uma e foia i se taimi vave, e le gata o uiga faʻamoemoe ma lelei, ae faʻapea foi uiga lelei A. tele taaloga fiafia ma paketi o loʻo i luga o le laulau.Pe, atonu e iai se auala fou e faʻamatalaina ai le tuuga "lalolagi", lea e mafai ona fetuutuunai le faʻatulagaina o mea e fai.I taaloga tau galuega, e vaʻaia o se faʻataʻitaʻiga "faʻataʻitaʻiga", mo se faʻataʻitaʻiga, le lauiloa NBA bubble (poʻo isi taʻaloga taʻaloga), ina ia aua neʻi susunuina le faitau piliona o tala o faʻasalalauga televise na latou faʻatau atu, ma faʻatulagaina tauvaga. i nofoaga faʻatapulaʻaina ma faʻatapulaʻaina taʻaloga, o nei mea e mafai i taʻaloga afi, aemaise lava i na polokalame TV.I le ogatotonu.

MotoGp sa faatulagaina i tuuga lua ma le "Hotel-Circuit" bubble - e pei o le F1 ma isi taʻaloga taʻavale (o le tele o le paʻu o le pa ma tamaʻi pulupulu, o latou mataʻituina e faʻatatau i 'au taʻitasi) - ae e te malamalama o matou. o loʻo talanoa e uiga i taʻaloga e sili atu le vaʻaia nai lo le karting, o se taʻaloga e lamatia ai le tutusa o tau faʻatau ma ona uso matutua, ae leai se tupe maua e fesoʻotaʻi atu i tagata lagolago ma aia tatau a le televise, aisea e talafeagai ai le suʻesuʻe ma faʻalelei atoatoa kalena e mafai ona fa'atatau ile vaitau o iai nei

LE MAUTELEINA I LE LALOLAGI

O le mea moni, o 'au tetele o loʻo faʻalogo lelei i mea tetele na tutupu a le International Automobile Association (CIK), ma o le va i le va o la tatou taamilosaga muamua o le Europa siamupini ma Zula (Aperila 18) e taua tele le malamalama i le mea e ono mafai ona suia. le vaitau.O le mea moni, o le galu lona lua o faʻamaʻi pipisi o le covid-19 e fai si faʻatauvaʻa, ae o loʻo faʻamoemoe o le a faʻatoʻilaloina le "puʻupuʻu" i le amataga o Mati, pe a amata le vaitau i le tautotogo ma faʻaiʻu i se laina laina.Afai e faʻaauau pea le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi i le afa muamua, o lenei vaitau o le a mautinoa lava le toe faʻatulagaina atoa, lea o le a manaʻomia e faʻaitiitia ai le numera o tuuga, sei vagana ai le faʻaogaina o le 'buffer' ia Aukuso, i le taimi nei, e leai se FIA ​​tofiga o loʻo vaʻaia. i luga o le kalena ', faʻamatalaina o Marco Angeletti o se tasi o CRG i na 'au na faʻatupeina tele i le 2021 vaitau, faʻatasi ai ma se taʻavale fou i le vaitau O le suʻega muamua na pisi tele - e manino lava le faʻaaloalo i tulafono o loʻo iai nei.

"E tusa ai ma lo tatou popolega, - o loʻo ia faʻaauau, - o mea na tutupu i le WSK i le amataga o le tausaga o se ituaiga o suʻega ma faʻatusatusaga ma isi tagata tauva, ae e mafai foi ona suia i faʻataʻitaʻiga faigofie e pei ona tatou faia.

Ae o le feagaiga tau puipuiga lea ua fuafua mo le tuuga i le faaiuga o le vaiaso, o loo tatou i lima o le FIA ​​ma federations, lea o le a latou faataunuuina faatonuga a le malo.E tusa ai ma suʻega, na faʻamaonia e le vaega a le CRG o le aʻafiaga o le faʻamaʻi e laʻititi lava i le taimi nei: "o le kart e le o se tasi o gaioiga sili ona faʻasalaina i lenei tulaga, aua o suʻega e mafai ona faia i taimi masani ma, o le mea moni, e le'o fa'apolofesa e le tu'ua.E tutusa lava ma le tuuga, aua e foliga mai o mea uma lava e mafai ona e tamoe i se maliega faigofie, ma o le faafitauli sili e foliga mai o nisi o au ma avetaavale mai fafo e ono o atu i Italia, lea o le a faia ai le tuuga muamua a le WSK. .I le taimi nei, e leai se matou faʻamatalaga e uiga i le matafaioi a le aufaigaluega e suʻe tampons i tauvaga WSK ma rgmmc.O le mea moni, i se fa'alavelave tele aso e aofia ai na'o ni nai selau tagata faigaluega, e tele fa'afitauli o le a tula'i mai.

2021030103

O le tusiga na faia i le galulue faatasi maVroom Karting Magazine.


Taimi meli: Mati-01-2021