Matagofie le amataga o le vaitau!

Matagofie le amataga o le vaitau!

SIAMULE O LE GENK (BEL), ME nd 2021 – 1 ROUND

O le vaitau 2021 na tatalaina i Genk ma le tele o fanua i le OK Junior ma OK vaega.O fetu uma o le karting i aso nei na faʻaalia lo latou auai i le ala Belgian, ma tuʻuina atu ai se vaaiga i le lumanaʻi e ono siamupini o le kaseti ma tua atu!O se faʻasalalauga maualuga na talimalo i le ala o Genk, o loʻo i le itulagi o Limburg, Peleseuma.Sa iai uma ‘au maualuluga ma tagata gaosi oloa e tauva mo tulaga maualuluga, ma le taleni sili i le kaseti o aso nei.E ui lava i le taufaamata'u mai lea taimi i lea taimi mai le lagi puaoa, e le'i oo mai le timu ae na o ni nai mataua, ma tuua ai se ala mago faifai pea i le taimi atoa o le mea na tupu.Ina ua maeʻa aso e tolu o tuuga, na maua ai e le fuʻa siaki le siamupini o le lalolagi o Freddie Slater na manumalo i le OK Junior ma le taʻutaʻua o Rafael Camara i le vaega OK.

I luga, ua sauni le vaega to'atasi mo le amataga o le OK Junior ta'ita'ia e Freddie Slater (127) fa'atasi e Alex Powell (26) i le mae'a ai o le fa'agasologa vaivai e fa'aitiitia ai le to'a 90 i le 36 fa'ai'uga.I le itu taumatau, o le OK Senior race podium ma Rafael Camara i luga o le laasaga maualuga;na amata mai i le laina lua o le finals, ae ua uma ona muamua i le taamilosaga muamua, na tumau pea seia maeʻa le 20 taamilosaga.O loʻo faʻatasi ma Joseph Turney, e lelei i le tausia o taʻitaʻi e maua ai le tulaga mamalu i luga o Tuukka Taponen.
Ata Le Pusa Tu'uga / LRN Photo / RGMMC – FG

O le lomiga lona lua o le siamupini o le Lumanai na iu lava ina amata i Genk, ina ua maeʻa le le mautonu i le amataga o le vaitau tauva ona o le faʻamaʻi.O le siamupini e muamua atu i tuuga o le Fia Karting European Championship e tuu atu ai i avetaavale ma au le avanoa e faataitai ai a latou taavale ma le ala, ae o loo naunau e avea ma siamupini ia te ia lava e ala i le ofoina atu i tagata auai se faatulagaga tulaga ese ma fou.

Ua lelei JUNIOR

I vaega e 3 o le OK Junior, na faateia Julius Dinesen (KSM Racing Team) ona o ia na muamua i luga o taimi i luma o Alex Powell (KR Motorsport) ma Harley Keeble (Tony Kart Racing Team).O Matteo De Palo (KR Motorsport) na pito i luga le vaega lona lua i luma o William Macintyre (BirelArt Racing) ma Kean Nakamura Berta (Forza Racing) ae e leʻi mafai ona faʻaleleia le taʻitaʻi o le vaega muamua, na o le pito i tua i le tolu, ono ma le iva. .O Kiano Blum (TB Racing Team) i le vaega lona tolu na fa'afiafiaina i le fulafula o le taimi mo le pou i luma atu o Lucas Fluxa (Kidix SRL) ma Sonny Smith (Forza Racing) a'o fa'aleleia le taimi atoa i le 4 selau o le sekone ma maua ai le pou atoa. position.Macintyre, De palo, Keeble, Smith, Fluxa, Al Dhaheri (Parolin Motorsport), Blum, Nakamura-Berta ma Dinesen na manumalo uma i le tauvaga agavaa maualuga, ua faʻaalia ai le aofaʻi o tagata manumalo i le vaega.Na fa'ai'u Smith i le pito i luga ma le tulaga pole mo le fa'ai'uga, i luma o Dinesen ma Blum.

O le Aso Sa o se suiga o vaaiga, e sili atu mo le Juniors, ma le toe foi mai o Slater e 8 tulaga i le muai faaiu e oo i le pito i luga, i luma o Powell ma Blum O le faaiuga na faamoemoe e vaaia ai ni taua tetele i le va o luma e amata ai Powell. ma Slater, ae na vave ona ta’imua le siamupini o le lalolagi o Freddie Slater ma e le’i toe tepa i tua, ae o Keeble ma Smith na oso i luga e tapuni ai le top-3 na manumalo ai Powell lea na le mafai ona tauva mo se tulaga maualuga.

OK SENIOR

O Andrea Kimi Antonelli (KR Motorsport) na mautinoa lava o se tasi o le au tauva sili ma e leʻi faʻanoanoa!O ia o le tagata muamua na tuu lona igoa i le pito i luga o le lisi i luma o Luigi Coluccio (Kosmic Racing Team) ma Tymoteusz Kucharczyk (BirelArt Racing) ae na vave sasaina mo le pou e Arvid Lindblad (KR Motorsport), sili ona vave i le vaega lona lua.O Nikola Tsolov (DPK Racing) na tu i le va o Antonelli ma Coluccio i le fa ma Rafael Camara (KR Motorsport) i tua i le lima.O Arvid Lindblad na toetoe lava a le mafai ona taofia le manumalo uma ae na o le tasi le vevela lea na sau ai lona lua, faatasi ai ma le malosi tutusa Andrea Kimi Antonelli i tua atu ia te ia ma le tulaga lona tolu, ae o Rafael Camara na tu i le tolu i tua atu o latou i le faaiuga o le suega agavaa.

O le Aso Sa muamua na vaaia ai se suiga laitiiti i le faasologa, ma Antonelli i le tulaga pito i luga, ae o Joe Turney (Tony Kart) na lelei le oso i le lona lua ma Rafael Camara na faamaeaina le pito i luga-3, ma vaaia ai le manumalo o Lindblad na pa'ū i le fa mo le amataga o le faaiuga.O le tuuga faai'u na vave ona fai i ai le tonu ina ua fa'aoga lelei e Rafael Camara le saoasaoa na ia fa'aalia i le fa'ai'uga atoa o le vaiaso, oso i le ta'imua ma toso ese vave.

FA'ATA'ITA'IGA IA JAMES GEIDEL

James Geidel, Peresetene o le RGMMC, e matua'i lelei lava i le vaitau o lo'o lumana'i, ae maise le fa'atupula'ia o le fiafia mai le tele o 'au ma aveta'avale e toe fo'i i ta'aloga ta'avale."Ou te fiafia e vaʻai pe na faapefea ona amata le tausaga, o se amataga lelei mo le kaseti lautele ma o loʻo matou tulimatai atu i se faasologa mataʻina, aʻo taumafai pea e faʻaleleia.O le 'Siamupini' o lo'o tu'uina mai ai le isi laasaga ogatotonu e fa'afeso'ota'i le va o lo'o i ai, sili atu-mo 'au, e sau mai le monomake series'.E matua ese lava! Siamupini o le Lumanai, i le taimi, e tatau ona avea ma siamupini tutoʻatasi, ae mo le taimi nei e mautinoa lava o se nofoaga sauniuni mo le FIA.

TAPITI... FREDDIE SLATER

Ua manuia le siamupini o le lalolagi o Freddie Slater o OK Junior i le manumalo i le tuuga muamua o le siamupini o le Lumanai mai le 90 o avetaavale ua resitalaina, o le sili i le tulaga faavaomalo, faafetai i lona tuuto i le saunia o ia lava i le tino ma le mafaufau ma, sili atu i mea uma. , fa'afetai i galuega fa'apolofesa faigata a lana 'Au.

1) Ina ua uma ona agavaa, o lou taimi sili o le 54.212 lea na vave atu nai lo le agavaa;o le a le mea ua tupu?

Ona o se ta'aloga puupuu, ou te le'i maua se avanoa e fa'aali atu ai lo'u saoasaoa moni ma sa matou taia le ta'avale i itu eseese.

2) I le mua'i fa'ai'u na e amata mai i le tulaga iva ae a mae'a na'o le iva lape na e muamua ai;na faapefea ona e faia?

Sa manaia la'u amataga mai totonu ma sa ou iloa e tatau ona ou agai i luma vave i le tuuga a'o lei sosolo le tuuga.O le mea e laki ai sa maua le saoasaoa e toe malosi ai.

3) I le fa'ai'uga sa e ta'imua mo ta'i 18 uma ma le naunautaiga tele, ose manumalo ofoofogia.O le a lau aitalafu i lenei amataga lelei o le vaitau tauva?

Sa matou galulue malosi i toleniga faaletino ma le mafaufau i le amataga o lenei vaitau.Faatasi ai ma le galue malosi mai le 'au, o le tuʻufaʻatasiga o loʻo maua ai iʻuga sili.

4) E i ai sau ta'iala e fa'aoga mo le siamupini o le lumana'i mea tutupu i le 2021, e manumalo ai i lenei suafa mata'utia?

A'o avea a'u ma aveta'avale ta'umatuaina, ou te iloa o le tumau o le ki.

O le aveina o vae uma e tutusa e taua.Ou te taumafai e tamo'e ma le saoasaoa ma le itiiti o le lamatiaga e mautinoa ai le manumalo i siamupini.

O le vaega o le OK Senior i le faʻatulagaina mo le amataga ma Andrea Kimi Antonelli (233) i le tulaga pou faʻatasi e Arvid Lindbland (232), Rafael Camara (228), Luigi Coluccio (211) ma Joseph Turney (247)

i le tuuga, aua le toe tepa i tua seia oo i le fu'a siaki.I tua atu o ia sa i ai se taua umi i le va o Turney puipuia ma lana au-au Tuukka Taponen (Tony Kart) na faʻafefea ona toe foʻi mai ma mafai ona manumalo i le faʻaiʻuga e maua ai le tulaga lua.O le au a le KR e toʻalua na pule i luga seia oʻo i lena taimi, Antonelli ma Lindblad, na paʻu i tua i tua ma faʻauma le fa ma le lima.

TAU MA FA'ALOOGA

Ipu i vasega ta'itasi mo aveta'avale muamua e to'a 3 fa'ai'u i le fa'ai'uga i ta'aloga ta'itasi.

FAATAITAU O LE TAUSAGA

O le avetaʻavale o le tausaga faʻailoga o le a tuʻuina atu i le 3 avetaʻavale pito i luga i vasega taʻitasi na tauva i le Siamupini o le Lumanaʻi mea tutupu i le 2021. O le 3 Pre-finals ma le 3 Finals o le a fuafua tuʻufaʻatasia.Ole aveta'avale e tele 'ai ole a maua ile aveta'avale ole tausaga.

O le tusiga na faia i le galulue faatasi maVroom Karting Magazine

Taimi meli: Iuni-18-2021